Brânză proaspătă de capră și baie crocantă de șalotă

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Brânza proaspătă de capră și scufundarea crocantă de șalotă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 311 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Stive de dovlecei și brânză de capră cu mentă proaspătă, nuci de pin și Prosciutto crocant, Shallot tatins cu brânză de capră, și Brânză De Capră Și Pâine Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, aduceți șalotele și uleiul la fierbere. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand salotele sunt aurii, aproximativ 18 minute. Se strecoară șalotele, apoi se scurg pe prosoape de hârtie și se lasă să se răcească. Rezervați uleiul de șalotă.
Între timp, periați partea aspră a pitelor cu o parte din uleiul de șalotă și aranjați pe foi de copt, cu ulei în sus. Rezervați uleiul rămas pentru o altă utilizare.
Presărați pitas cu sare și cayenne și coaceți timp de 10 minute, sau până devin aurii și crocante.
Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți mari.
Într-un robot de bucătărie, curățați brânza de capră cu smântâna și laptele. Se condimentează cu sare și cayenne; procesați până se omogenizează.
Transferați într-un castron. Se amestecă trei sferturi din șalotă și pătrunjel. Se acoperă cu șalotele rămase și se servește cu chipsurile de pita.
Faceți înainte: șalotele și pitasele crocante pot fi păstrate în recipiente etanșe timp de 3 zile; amestecul de brânză de capră poate fi refrigerat timp de 3 zile.