Brânză Proaspătă De Arpagic
Brânza proaspătă de arpagic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 28. O porție conține 1 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți arpagic, sare de mare, gal. lapte, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată de roșii și ierburi cu brânză proaspătă de arpagic, Dan ' l Webster Inn arpagic proaspăt și Bacon Dip, și Dan ' l Webster Inn arpagic proaspăt și Bacon Dip.
Instrucțiuni
Într-o oală mare și grea, încălziți laptele la fierbere blândă la foc mediu-mare, amestecând des pentru a preveni arderea (acest lucru va dura aproximativ 30 de minute, așa că aduceți o carte). De îndată ce fierbe, scoateți-l de pe foc și stropiți în suc de lămâie, amestecând încet și ușor. Continuați să amestecați până când coaja albă solidă se separă de zerul lichid alb verzui, translucid. (Dacă zerul este încă lăptos în loc de limpede, reveniți la căldură până când zerul este limpede.)
Lăsați să stea până când cașul s-a așezat sub zer, aproximativ 15 minute.
Între timp, aliniați o strecurătoare mare cu cheesecloth și puneți-o în chiuvetă.
Turnați cașul în strecurătoare și clătiți ușor cu apă călduță 5 secunde. Adunați cheesecloth-ul peste caș și răsuciți ușor pentru a stoarce excesul de lichid (acesta va picura în continuare).
Pune o farfurie pe cheesecloth-învelite caș și partea de sus cu un 5-lb. greutate.
Lăsați să se scurgă 45 de minute. (În acest moment poate fi încă picură un pic; acest lucru este în regulă.)
Desfaceți brânza și puneți-o într-un castron de mixer de stand cu atașament de cârlig de aluat cu sare și arpagic. (De asemenea, îl puteți frământa manual.) Bateți brânza la viteză medie-mică sau frământați-o până la aspectul mătăsos și nu mai granulat (similar cu crema de brânză), 10 până la 12 minute.
Rotiți brânza într-un 2-in.- jurnal gros și înveliți în hârtie cerată și apoi folie de plastic. La frigider până la rece și ferm, cel puțin 1 oră.