Brânză Pizza " Fundue

Brânză Pizza " Fundue ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 445 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați legume tăiate, brânză parmezană, sos de paste preferate de familia classico și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Oțel Tăiat Ovăz ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pizza Cu Brânză, și Brânză Pizza Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul de paste într-un vas mediu cu microunde; acoperiți cu prosop de hârtie. Cuptor cu microunde la mare 1 min.
Se amestecă VELVEETA și parmezanul. Cuptor cu microunde 2-1 / 2 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut.
Se servește cu scobitori de legume și pâine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.