Brânză Perfect Topită

Brânză Perfect Topită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza perfect topită. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 5 și costă $3.72 pe portie. O porție conține 609 calorii, 41G de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână bere de grâu, brânză Cheddar ascuțită, citrat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Creuzet Fondue Cu Brânză Cheddar, Fondue de brânză Cheddar (prin amabilitatea creuzetului), și Topind tarte cu brânză de capră și chutney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți berea sau apa într-o cratiță mare, adăugați citratul de sodiu și amestecați până se dizolvă. Se aduce la foc mic la foc mediu.Adăugați treptat ambele brânzeturi în lichidul care fierbe, folosind un blender de imersie pentru a combina după fiecare adăugare, până când toată brânza este topită și netedă. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista