Brânză Marinată
Brânza marinată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cremă de brânză, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Marinată, Brânză Feta Marinată, și Aperitiv De Brânză Marinată.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente, amestecând cu un tel.
Tăiați blocul de brânză Cheddar pe jumătate pe lungime.
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch. Repetați procedura cu cremă de brânză. Aranjați feliile de brânză alternativ într-un vas de copt superficial, stând felii pe margine.
Se toarnă marinada peste felii de brânză. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Transferați feliile de brânză într-un platou de servire în același mod alternativ, rezervând marinada. Puneți marinada peste felii de brânză.
Serviți cu biscuiți de grâu integral (biscuiți care nu sunt incluși în analiză).