Brânză Marinată
Brânză marinată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 143 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Marinată, Ciuperci marinate și brânză, și Brânză marinată și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare bloc de brânză cheddar în douăzeci de 1/4-in. felii.
Tăiați fiecare bloc de cremă de brânză în 18 felii; sandwich între felii de cheddar, folosind un cuțit pentru a se răspândi uniform. Creați patru 6-in.- blocuri lungi de brânză; loc într-un 13x9-in. dish.
Într-un castron mic, combinați ardeii prăjiți, uleiul, oțeturile, ceapa, ierburile, zahărul, usturoiul, sarea și piperul; se toarnă peste brânză.
Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă o dată.
Scurgeți excesul de marinadă.
Serviți brânza cu pâine sau biscuiți.