Brânză Marinată

Brânză Marinată
Brânză marinată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 143 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Marinată, Ciuperci marinate și brânză, și Brânză marinată și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați fiecare bloc de brânză cheddar în douăzeci de 1/4-in. felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
2
Tăiați fiecare bloc de cremă de brânză în 18 felii; sandwich între felii de cheddar, folosind un cuțit pentru a se răspândi uniform. Creați patru 6-in.- blocuri lungi de brânză; loc într-un 13x9-in. dish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-un castron mic, combinați ardeii prăjiți, uleiul, oțeturile, ceapa, ierburile, zahărul, usturoiul, sarea și piperul; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă o dată.
5
Scurgeți excesul de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6
Serviți brânza cu pâine sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista