Brânză Manchego cu crustă caldă de migdale, cu vinaigretă fierbinte de usturoi și migdale tăiate

Cald migdale Crusted brânză Manchego cu Vinaigrette usturoi fierbinte și migdale Slivered ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1095 calorii. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale măcinate, usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego, Popovers Calde De Brânză Manchego, și Fasole Verde Cu Migdale Prăjite.
Instrucțiuni
Configurați 3 boluri: 1 cu făină condimentată cu sare și piper, 1 cu ou și 1 lingură de apă și condimentată cu sare și piper și 1 cu firimiturile de pâine și migdalele măcinate.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați brânza în 2 bucăți egale. Dragați brânza mai întâi în făină, apoi în spălarea ouălor și, în final, în firimiturile de pâine.
Așezați brânza într-o cazuela mică, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți la cuptor timp de 5 până la 7 minute sau până se rumenesc și brânza este moale. Stropiți imediat cu Vinaigreta fierbinte de usturoi și presărați migdale și pătrunjel.
Se servește cu pâine caldă crustă.
Încălziți uleiul la foc mic într-o tigaie mică.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet. Se condimentează cu sare și piper.