Brânză Mac ' n cu slănină și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac 'N Cheese cu slănină și brânză. Această rețetă servește 8. O porție conține 702 calorii, 33g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru de cimbru, macaroane de cot și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, și Vegan Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați macaroanele și gătiți timp de 8 până la 9 minute, până când sunt al dente.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mică încălziți laptele cu crengutele de cimbru și 2 căței de usturoi. Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare.
Bateți făina și gătiți timp de aproximativ 1 minut, amestecând constant, pentru a nu se forma bulgări. Se strecoară solidele din lapte și se amestecă în amestecul de unt și făină. Continuați să bateți viguros și gătiți până când amestecul este frumos și neted. Amestecați cele 4 căni de brânză și continuați să gătiți și amestecați pentru a topi brânza. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați macaroanele fierte și pătrunjelul și pliați-le pe toate pentru a acoperi macaroanele cu amestecul de brânză.
Răzuiește într-un vas de copt de 3 litri și presară cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
În timp ce se coace, încălziți o tigaie.
Adăugați slănina, faceți grăsimea și gătiți până când sunt crocante.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de cimbru și gătiți timp de aproximativ 5 minute pentru a înmuia ceapa. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, împrăștiați amestecul de slănină peste mac și brânză. Folosiți o lingură mare pentru a scoate porții, asigurându-vă că obțineți o parte din amestecul de slănină de fumat pe fiecare lingură.