Brânză Latkes

Brânză Latkes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Latkes cu brânză. Această rețetă face 18 porții cu 299 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de cireșe, zahăr de scorțișoară, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză Latkes, Latkes Cu Brânză Și Ardei Roșu, și Brânză De Capră Și Latkes De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați brânza fermierului, ouăle, zahărul, vanilia, sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De FermierBrânză De Fermier
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă ulei de 1/2 inch într - un 10-la 12-in. tigaie (cu laturile de cel puțin 1 1/2 in. mare) la foc mediu-mic până la mediu. Când uleiul ajunge la 300, scoateți 1/4 cană de amestec de brânză din castron, apoi lăsați-l ușor în ulei fierbinte. Apăsați ușor cu o spatulă pentru a aplatiza. Gătiți 3 sau 4 clătite la un moment dat (nu aglomerați tigaia), slăbind de jos după cum este necesar, până când partea inferioară se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți ușor și gătiți până când alte părți se rumenesc, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi păstrați cald într-un cuptor de 200 în timp ce gătiți clătitele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
4
Se servește fierbinte, cu sirop de arțar, conserve de vișine și/sau zahăr de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista