Brânză Italiană Broccoli Coace
Italiană broccoli brânză coace ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 621 calorii, 44G de proteine, și 43G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete fără carne, făină, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Brânză Coace, Broccoli și brânză ou coace, și Broccoli Brânză Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1-in. de apă, broccoli și sare la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când este crocant.
Într-un blender, combinați brânza de vaci, albușurile de ou, parmezanul, făina și condimentul Italian; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Așezați jumătate din broccoli într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu jumătate din amestecul de brânză de vaci. Repetați straturile. Puneți sosul de spaghete deasupra; se presară cu brânză mozzarella.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 25-30 de minute sau până la fierbere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.