Brânză Gourmet La Grătar

Gourmet brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 452 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză gouda, ulei de semințe de struguri, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brânză Gourmet La Grătar, Sandwich Cu Brânză Gourmet La Grătar, și Cheddar-Peach-Dijon Gourmet brânză la grătar și Centrul de alfabetizare alimentară CA.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare la foc mediu; sotati ceapa pana se inmoaie si se rumeneste usor, 5-10 minute.
Transferați ceapa într-un castron mic, rezervând uleiul în tigaie.
Periați ușor fiecare felie de pâine cu ulei de struguri din tigaie și condimentați cu sare și piper. Aranjați jumătate din feliile de pâine, cu ulei în jos, în tigaie. Topiți fiecare felie de pâine cu 1 felie de brânză Gouda, 1 felie de brânză provolone, inimi de anghinare și ceapă; top cu felii de pâine rămase, cu ulei în sus.
Gătiți sandvișurile până când pâinea este rumenită și crocantă și brânzeturile sunt topite, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Feliați fiecare sandwich în jumătate pentru a servi.