Brânză Fondue
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brandy de cireșe, brânză gruyere, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Brânză Fondue, și Brânză Fondue pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, înveliți brânzeturile cu amidon de porumb și dați deoparte. Frecați interiorul vasului de fondue ceramic cu usturoiul, apoi aruncați-l.
La foc mediu, adăugați vinul și sucul de lămâie și aduceți la foc mic. Amestecați treptat brânza în lichidul fierbinte. Topirea brânzei încurajează treptat o fondue netedă. Odată neted, amestecați brandy de cireșe, muștar și nucșoară.
Aranjați un sortiment de mâncare de dimensiuni mușcate pe o Susan leneșă în jurul vasului de fondue.
Se servește cu bucăți de pâine franceză și pumpernickel. Alte sugestii sunt merele Granny Smith și legumele albite, cum ar fi broccoli, conopidă, morcovi și sparanghel. Spear cu furci fondue sau frigarui din lemn, baie, vârtej și bucurați-vă!