Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide

Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide
Chard elvețian cu sfeclă, brânză de capră și stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 342 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în suc, sfeclă, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Saut Smog Curcubeu Saut Cu Sfecla Cruda Si Branza De Capra, Linte caldă cu smog ofilit, sfeclă prăjită și brânză de capră, și Tarta cu brânză elvețiană, praz și capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla individual în folie. Prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla, apoi tăiați-o în cuburi de 1/2 inch. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Îndoiți frunzele de smog elvețian pe jumătate pe lungime și tăiați tulpinile departe de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Tăiați frunzele grosolan în bucăți de 1 inch. Feliați tulpinile subțiri în cruce. Rezervați tulpinile și frunzele separat. Gatiti frunzele tocate in oala mare cu apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și rezervați.
5
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga tulpinile feliate; saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 8 minute.
7
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați roșiile scurse și 1 cană de stafide. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
StafideStafide
9
Adăugați frunze de smog în oală; se amestecă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se ia de pe foc; se adaugă suc de lămâie și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
11
Transferați amestecul de bietă pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Se presară sfeclă, brânză de capră, nuci de pin și 2 linguri de stafide rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nuci De PinNuci De Pin
StafideStafide
SfeclăSfeclă
13
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate62
Revista