Brânză dulce de iaurt cu căpșuni bătute

Brânza de iaurt dulce cu căpșuni bătute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, cremă de brânză, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Brânză dulce de iaurt cu căpșuni bătute, Căpșuni cu iaurt bătut, și Legume de primăvară + frigarui de pui marocan cu lămâie cu iaurt cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și zahărul granulat la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și amestecați menta.
Scoateți din căldură și abrupți 10 minute.
În timp ce amestecul se înmoaie, bateți crema de brânză până devine pufoasă și bateți în iaurt, zahăr de cofetărie și vanilie. Chill brânză de iaurt 15 minute.
Se toarnă siropul printr-o sită peste fructe de pădure într-un castron, apăsând puternic pe mentă și se răcește 10 minute.
Serviți căpșuni și sirop peste o bucată de brânză de iaurt.