Brânză De Vită Măcinată Și Ardei Umpluți Cu Dovlecei

Brânză De Vită Măcinată Și Ardei Umpluți Cu Dovlecei
Brânză de vită măcinată și ardei umpluți cu dovlecei este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 50 de porții. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez brun instant, dovlecei, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Sunday Slow Cooker: Carne de vită măcinată și ardei umpluți cu dovlecei, Carne De Vită Măcinată Și Ardei Umpluți Cu Quinoa, și Ardei umpluți cu orz cu carne de vită măcinată și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Carne brună în tigaie; scurgere. Între timp, aduceți apă să fiarbă în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați orez; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 min.
5
Scurgeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați la orez cu dovlecei și 1 cană fiecare sos de paste și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Așezați 1 piper pe jumătate în centrul fiecăreia dintre cele 6 foi mari de folie rezistentă; umpleți cu amestec de carne. Se acoperă cu sosul rămas și brânza. Aduceți laturile foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Adăugați 1 Lingură. apă la fiecare pachet. Dublu-ori de sus și se termină pentru a sigila fiecare pachet, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Grătar 20 până la 25 min. sau până când umplutura este încălzită și ardeii sunt crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Tăiați fante în folie pentru a elibera abur înainte de a deschide fiecare pachet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista