Brânză De Vită La Grătar Se Topește

Reteta gratar brânză de vită se topește ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, friptură de vită, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită și ciuperci se topește, Carnea De Vită Picantă Se Topește, și Friptură De Vită Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, muștarul, laptele și oul până se amestecă.
Se toarnă și se întinde în tigaie.
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (Partea de sus nu se va rumeni.)
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sosul de grătar și carnea de vită. Gatiti pana la cald.
Întindeți amestecul de vită peste baza de pâine coaptă.
Se presară uniform cu brânză.
Coaceți cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.