Brânză de sfeclă și capră "Ravioli

Rețeta brânză de sfeclă și capră "Ravioli ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, arpagic, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Miere Brânză De Capră Sfeclă "Ravioli", Ravioli De Sfeclă Umplute Cu Ricotta, Brânză De Capră Și Mentă, și Ravioli de sfeclă cu nuci de pin "brânză de capră" sos de rozmarin-smântână, oțet Balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți sfecla cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți sfecla la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Se scurge și se lasă să se răcească. Curățați sfecla și feliați-le transversal de 1/4 inch grosime; veți avea nevoie de 64 de felii.
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră cu arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper. Aranjați 32 de runde de sfeclă pe o suprafață de lucru. Puneți o linguriță de brânză de capră în centrul fiecărei runde și acoperiți cu restul de 32 de runde; apăsați ușor.
Transferați ravioli de sfeclă pe farfurii sau pe un platou.
Într-un castron mic, combinați zahărul, oțetul și sosul de soia și amestecați pentru a dizolva zahărul. Puneți pansamentul peste ravioli și stropiți cu ulei de măsline.
Se ornează cu arpagic și se servește.