Brânză de pui și sos de arpagic
Puiul Cheesy și sosul de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 26g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, muștar cu granulație grosieră, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu sos de arpagic, pui de tigaie cu sos de arpagic cheddar, și Pui în sos de cremă de arpagic parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează puiul până se rumenesc ușor; deoparte. Topiți untul în tigaie și sotati usturoiul timp de 1 minut. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Se amestecă împreună smântână și lapte, apoi se amestecă treptat în amestecul de făină până se omogenizează.
Bateți în muștar. Întoarceți tigaia la foc mediu și amestecați constant până când amestecul fierbe și se îngroașă. Se amestecă puiul, parmezanul și arpagicul. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste.