Brânză de pui și caserolă de orez
Brânză de pui și orez caserola este un fără gluten felul principal. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 84%. Încercați Brânză de pui și caserolă de orez, Brânză de pui și caserolă de orez, și Brânză de pui și caserolă de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. amestecați supa, apa, orezul, pudra de ceapă, piperul negru și legumele într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Sus cu puiul. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți timp de 50 de minute sau până când puiul este gătit și orezul este fraged. Se acoperă cu brânza.
Lăsați caserola să stea 10 minute. Se amestecă orezul înainte de servire.
Se servește cu o salată Caesar. Pentru desert serviți gheață de apă înghețată în stil Italian sau gelati.
Alfredo: înlocuiți florile de broccoli pentru legume și înlocuiți 1/4 cană parmezan ras pentru brânza Cheddar.
Adăugați 2 linguri de parmezan cu supa.
Presărați puiul cu parmezanul rămas.
Grăsime mai mică: folosiți crema de supă de pui Campbell 98% fără grăsimi în loc de supă obișnuită și folosiți brânză cu conținut scăzut de grăsimi în loc de brânză obișnuită.
Mexican: în locul pudrei de ceapă și a piperului negru folosiți 1 linguriță de praf de chili. Înlocuiți amestecul de brânză mexicană pentru Cheddar.
Italiană: în locul pudrei de ceapă și a piperului negru folosiți 1 linguriță de condimente italiene, zdrobite. Înlocuiți 1/3 cană parmezan mărunțit pentru Cheddar.