Brânză de pește și cartofi
Peștele și cartofii cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, apă, brânză ușoară cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Grătare de pește cu brânză, Biscuiți De Pește Cu Brânză, și Brânză De Pește De Roșii Coace.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți, rezervând lichid de gătit.
Presărați brânza peste cartoful scurs.
Lăsați brânza să se topească în timp ce cartoful se răcește ușor.
În timp ce cartofii gătesc, puneți peștele într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați 3 linguri de apă în vas. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă; aerisire. Cuptorul cu microunde la 3 până la 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Lăsați peștele să se răcească ușor; fulgi cu o furculiță și îndepărtați și aruncați oasele, dacă este necesar.
Puneți pește, cartofi și 3 linguri de lichid de gătit rezervat într-un robot de bucătărie. Procesați până la consistența dorită, adăugând lichid de gătit suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, dacă este necesar.
Notă nutrițională: peștele și mercurul peștele este o sursă excelentă de proteine slabe, acizi grași omega-3 și vitamina B chiar dacă peștele conține mulți nutrienți, unii sunt bogați în Mercur și ar trebui evitați. Potrivit Food and Drug Administration, peștele este o opțiune sigură pentru copii dacă urmați aceste instrucțiuni: evitați rechinul, peștele-spadă, macroul și peștele de țiglă. Alegeți peștele cel mai scăzut în mercur, cum ar fi somnul, codul, cambula, eglefinul, bibanul, polenul, somonul, scoicile, creveții, talpa, tilapia, păstrăvul, tonul ușor conservat și peștele alb. Limitați porțiile la două până la trei ori pe săptămână.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.