Brânză de mere și ovăz
Brânza de mere și ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Un amestec de mere, brânză cheddar, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Brânză de mere și ovăz, Pâine De Carne Cu Brânză, și Pâine De Carne Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Se amestecă carnea de vită, carnea de porc, oul, mărul, ceapa, sosul Worcestershire, sarea și piperul într-un bol de amestecare până se amestecă uniform.
Adăugați brânza Cheddar, firimiturile de pâine și ovăzul; se amestecă din nou până se amestecă uniform. Împachetați amestecul de carne în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (72 de grade C). Lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o felia pentru a împiedica carnea să se prăbușească.