Brânză de fasole neagră și Chili de porumb

Cheesy fasole neagră și Chili de porumb ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 428 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,73 USD pe porție. Un amestec de carne de vită măcinată, conserve de roșii, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Brânză De Porumb + Fasole Neagră Dip, Quesadillas de porumb și fasole neagră, și Brânză prăjită porumb și fasole neagră Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și gătiți, amestecând des, până când carnea de vită se rumeneste și se sfărâmă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa verde după 5 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Puneți amestecul de carne de vită măcinată într-o oală mare de supă la foc mediu.
Se amestecă fasolea neagră, porumbul și lichidul său, amestecul de condimente chili, roșiile zdrobite și apa; se amestecă pentru a combina. Dacă chili pare prea gros, amestecați în puțină apă.
Acoperiți chili-ul și gătiți 1 oră; adăugați cuburi de brânză topită, lăsați să se topească și amestecați în chili până se omogenizează chiar înainte de servire.