Brânză De Conopidă Pufoasă

Brânză De Conopidă Pufoasă
Brânza de conopidă umflată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, lapte, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză De Conopidă Pufoasă, Omletă Cu Brânză Pufoasă, și Cartofi Pufați Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați floretele de conopidă într-o cratiță cu aproximativ 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Topiți untul într-o tigaie mică. Se amestecă făina și se gătește la foc mic timp de 2 minute. Se amestecă treptat laptele și se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă majoritatea firimiturilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile de ou, brânza și, în final, conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Bateți albușurile într-un vas mare de sticlă sau metal până se înțepenesc. Îndoiți amestecul de conopidă în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Transferați într-o caserolă din ceramică sau sticlă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Presărați deasupra firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista