Brânză De Conopidă Pufoasă
Brânza de conopidă umflată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, lapte, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză De Conopidă Pufoasă, Omletă Cu Brânză Pufoasă, și Cartofi Pufați Cu Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați floretele de conopidă într-o cratiță cu aproximativ 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 8 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mică. Se amestecă făina și se gătește la foc mic timp de 2 minute. Se amestecă treptat laptele și se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă majoritatea firimiturilor de pâine.
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile de ou, brânza și, în final, conopida.
Bateți albușurile într-un vas mare de sticlă sau metal până se înțepenesc. Îndoiți amestecul de conopidă în albușuri.
Transferați într-o caserolă din ceramică sau sticlă de 2 litri.
Presărați deasupra firimiturile de pâine rămase.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este umflat și auriu.