Brânză De Ciocolată Cu Caramel Sărat
Cheesecake de ciocolată cu Caramel sărat necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de butterscotch, zahăr, firimituri oreo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Brânză Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, Caramel sărat Stout și Cheesecake de ciocolată, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Brânză Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă firimiturile și untul. Apăsați ferm pe fund sau o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixer electric până se amestecă bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică doar până la amestecare după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata; se toarnă în crustă.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; răciți complet înainte de a scoate janta. La frigider 4 ore.
Întindeți sosul de caramel deasupra chiar înainte de servire și presărați sare de mare.