Brânză de casă Val cu usturoi și Cayenne

Brânză de casă Val cu usturoi și Cayenne
Brânza de casă Val cu usturoi și Cayenne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 153 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zară, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ North Woods Inn pâine cu brânză de usturoi – Acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-pansamentul cu brânză albastră nu trebuie achiziționat în magazin, îl puteți face acasă, în propria bucătărie și are un gust mai bun de casă, și Brânză Brousse de la ' Home Made Winter.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală foarte mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Puneți oala din oțel inoxidabil, pânză de brânză, o lingură mare din oțel inoxidabil, strecurătoare și clești în apă. Aduceți apa la fierbere. Fierbeți ustensilele timp de 10 minute pentru a steriliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
SitaSita
CleșteClește
3
Transferați articolele sterilizate pe o suprafață curată, scurgeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se toarnă 2% lapte și zară în oala sterilizată și se pune la foc mediu-mic. Încălziți încet laptele la 180 până la 185 de grade F (80 până la 85 de grade C), amestecând constant. Răzuiți fundul oalei pe măsură ce laptele se încălzește pentru a preveni arderea. Când laptele a atins temperatura corectă, scoateți-l de pe foc. Amestecați foarte ușor sucul de lămâie și lăsați laptele să se răcească la 100 de grade F (38 de grade C). Cașul albicios se va separa de zerul galben-verzui. Nu amestecați sau agitați prea mult pentru a păstra cașul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
LapteLapte
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Cu lingura cu fante, transferați ușor cașul în strecurătoarea căptușită cu pânză de brânză. Adunați 4 colțuri ale pânzei de brânză și legați-le într-un pachet. Agățați pachetul deasupra chiuvetei de la robinet sau de la mânerul dulapului de bucătărie; lăsați să picure câteva ore până când cașul de brânză este rece și umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De BrânzăBrânză De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Așezați cașul într-un bol de amestecare și amestecați cu sare kosher, pudră de usturoi și piper cayenne până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Așezați o bucată de folie de plastic de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru. Lingurați brânza de-a lungul unei părți mai scurte a plasticului și ridicați marginea învelișului pentru a rula brânza într-un cilindru strâns. Răsuciți capetele închise pentru a închide brânza în plastic; la frigider până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista