Brânză de casă Val cu usturoi și Cayenne

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de casă a lui Val cu usturoi și Cayenne. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 153 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zară, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt North Woods Inn usturoi brânză pâine – acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, și Brânză Brousse din ' Home Made Winter.
Instrucțiuni
Umpleți o oală foarte mare cu apă.
Așezați oala din oțel inoxidabil, cheesecloth, o lingură mare din oțel inoxidabil, strecurătoare și clești în apă. Aduceți apa la fierbere. Fierbeți ustensilele timp de 10 minute pentru a steriliza.
Transferați obiectele sterilizate pe o suprafață curată, scurgeți apa.
Se toarnă 2% lapte și zară în vasul de stoc sterilizat și se pune la foc mediu-mic. Încălziți încet laptele la 180 până la 185 de grade F (80 până la 85 de grade C), amestecând constant. Răzuiți fundul vasului pe măsură ce laptele se încălzește pentru a preveni arderea. Când laptele a atins temperatura corectă, scoateți-l de pe foc. Amestecați foarte ușor sucul de lămâie și lăsați laptele să se răcească la 100 de grade F (38 de grade C). Coaja albicioasă se va separa de zerul galben-verzui. Nu amestecați prea mult sau agitați pentru a păstra cașul.
Cu lingura cu fante, transferați ușor cașul în strecurătorul căptușit cu cheesecloth. Adunați 4 colțuri ale cheesecloth-ului și legați-le într-un pachet. Agățați pachetul deasupra chiuvetei de la robinet sau de un mâner al dulapului de bucătărie; lăsați să picure câteva ore până când cașul de brânză este rece și umed, dar nu ud.
Așezați cașul într-un bol de amestecare și amestecați cu sare kosher, praf de usturoi și piper cayenne până când se combină bine.
Așezați o bucată de folie de plastic de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru. Puneți brânza de-a lungul unei părți mai scurte a plasticului și ridicați marginea învelișului pentru a rula brânza într-un cilindru strâns. Răsuciți capetele închise pentru a închide brânza în plastic; la frigider până se răcește bine.