Brânză de capră, șuncă și Risotto de mazăre

Brânză de capră, șuncă și mazăre Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1019 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Jam & Coagted Cream are 8 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mână parmezan, linguriță frunze de cimbru, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați British Cheese Board-Risotto de ciuperci, slănină, Pean și brânză cu conținut redus de grăsimi, Risotto cu brânză și slănină, și Risotto cu brânză Taleggio și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa, slănina și cimbru timp de 5 minute.Pasul 2: amestecați orezul, apoi adăugați vermutul.Pasul 3: adăugați treptat stocul la un moment dat și când mai rămân doar câteva linguri de stoc, adăugați mazărea.Pasul 4: Odată ce orezul este fraged și mazărea gătită, scoateți focul și adăugați brânza de capră, parmezanul și sarea și piperul după gust.