Brânză de capră și frunze de Radicchio umplute cu plante

Brânza de capră și frunzele de Radicchio umplute cu plante necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză De Capră Frunze De Struguri Umplute, Frunze de struguri umplute cu brânză de capră și smochine, și Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un termometru de prăjit
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 300 de grade F.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, cimbru și scallions într-un vas mic de sticlă rezistent la căldură. Turnați cu grijă uleiul cald peste amestecul de plante,
Puneți un strat subțire de amestec de plante pe fundul unui vas de copt din sticlă pătrată de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de brânză de capră într-un singur strat deasupra. Puneți amestecul de plante rămas uniform pe partea superioară a brânzei de capră. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Așezați frunzele de radicchio pe un platou de servire, așezați cu grijă o felie de brânză de capră marinată în fiecare frunză.
Stropiți cu amestec suplimentar de plante și serviți.