Brânză de capră și frunze de Radicchio umplute cu plante

Brânză de capră și frunze de Radicchio umplute cu plante
Brânza de capră și frunzele de Radicchio umplute cu plante necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză De Capră Frunze De Struguri Umplute, Frunze de struguri umplute cu brânză de capră și smochine, și Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru de prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
5
Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, cimbru și scallions într-un vas mic de sticlă rezistent la căldură. Turnați cu grijă uleiul cald peste amestecul de plante,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
7
Se amestecă bine.
8
Puneți un strat subțire de amestec de plante pe fundul unui vas de copt din sticlă pătrată de 8 x 8 inci. Aranjați feliile de brânză de capră într-un singur strat deasupra. Puneți amestecul de plante rămas uniform pe partea superioară a brânzei de capră. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Așezați frunzele de radicchio pe un platou de servire, așezați cu grijă o felie de brânză de capră marinată în fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2
Stropiți cu amestec suplimentar de plante și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista