Brânză de capră și brânză la grătar cu căpșuni

Nevoie de un felul principal vegetarian? Brânza de capră și brânza la grătar cu căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 281 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de căpșuni, bușteni de brânză de capră, jeleu de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până căpșuni ai putea urma acest curs principal cu Crepes cu căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Brânză de capră și brânză la grătar cu căpșuni, Varză de Bruxelles, măr și brânză la grătar Brie cu brânză de capră bătută, și Bacon Confiate Brânză De Capră Afine Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți brânza de capră pe 1 parte a 3 felii de pâine.
Întindeți jeleul de ardei pe 1 parte a feliilor de pâine rămase; strat cu căpșuni, frunze de busuioc și năsturel.
Se presară cu sare și piper după gust. Se acoperă cu pâinea rămasă, cu brânza de capră în jos. Gătiti sandvișurile într-o tigaie antiaderentă mare, ușor unsă, la foc mediu, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.