Brânză de capră învelită cu măcriș și stive de sfeclă

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Brânza de capră învelită cu măcriș și stivele de sfeclă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 60. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sfeclă, bușteni brânză de capră ușoară, frunze de măcriș și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mămăligă și stive de brânză de capră, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Stive De Brânză De Capră De Vinete La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați sfecla în folie în 2 pachete (3 pe pachet) și prăjiți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați tulpinile și capetele rădăcinii. Înjumătățiți sfecla în cruce și aranjați, tăiați părțile în jos, pe o suprafață de lucru.
Tăiați un cilindru din fiecare jumătate cu tăietor de prăjituri. Înjumătățiți fiecare cilindru pe lungime, apoi tăiați transversal în felii generoase de 1/4 inch grosime.
Tapetați o tavă cu folie de plastic și periați folia de plastic cu puțin ulei.
Tăiați buștenii de brânză transversal în felii groase de 1/4 inch cu un cuțit uns, apoi înjumătățiți feliile. Aranjați feliile de brânză în 1 strat pe tavă și periați cu puțin ulei, apoi acoperiți fiecare cu o felie de sfeclă.
Aranjați jumătățile de frunze de măcriș, cu nervuri în sus, pe suprafața de lucru. Puneți o stivă de brânză și sfeclă în mijlocul fiecărei jumătăți de frunze, apoi înfășurați măcrișul peste stivă și fixați-l cu o culegere.
* Sfecla poate fi prăjită și feliată cu 2 zile înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată.* Stivele de brânză și sfeclă (fără măcriș) pot fi asamblate cu 1 zi înainte și răcite pe tavă, acoperite cu folie de plastic.* Frunzele de măcriș pot fi tăiate cu 1 zi înainte și răcite într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.* Aperitivele pot fi asamblate cu 4 ore înainte și răcite, acoperite slab cu folie de plastic.