Brânză de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline
Brânza de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline este o vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,36 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline vindecate cu ulei, bușteni brânză de capră, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Brânză de capră în frunze de struguri cu salată de roșii și măsline, Brânză de capră coaptă în frunze de struguri, și Frunze De Struguri Umplute Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/2 cană de ulei, cimbru și piper negru într-un castron mic pentru a amesteca. Aranjați frunzele de struguri, cu vena în sus, pe suprafața de lucru. Înmuiați fiecare rundă de brânză în ulei de cimbru și puneți-o în centrul a 1 frunză de struguri. Ori părți de frunze peste brânză; ori în sus de jos și să continue să se rostogolească în sus, anexând brânză complet. Aranjați brânzeturile învelite, cu cusătura în jos, pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Frunze De Struguri
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Struguri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați ușor cu puțin ulei de cimbru. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la rece. Acoperiți uleiul de cimbru rămas și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
4
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, oțet și muștar într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Se suprapun ușor felii de roșii pe platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți cu pansament; se presară cu jumătate de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
6
Așezați rondele de brânză învelite pe grătar, cu cusătura în jos. Grătiți până când brânza se înmoaie și frunzele încep să se încarce, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aranjați brânzeturile deasupra roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se presară cu măsline rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
8
Ungeți feliile de pâine cu uleiul de cimbru rămas. Pâinea la grătar până începe să se rumenească, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)