Brânză De Capră-Pesto Crostini

Brânză De Capră-Pesto Crostini
Rețeta de brânză de capră-Pesto Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 132 calorii. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită spanac pentru bebeluși, ulei de măsline, baghetă de pâine și brânză de capră cu ierburi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crostini cu brânză de capră cu Pesto și ardei roșii prăjiți, Crostini cu brânză de capră, Pesto, roșii prăjite și o ploaie balsamică, și Crostini Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul, pesto-ul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt unsă; periați cu amestec de pesto. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 3-4 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Combinați brânza de capră și rucola; se întinde peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Se presară cu slănină și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită

Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano

Crostini funcționează foarte bine cu vinul spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista