Brânză De Capră Marinată

Brânză De Capră Marinată
Brânză de capră marinată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Încercați Brânză De Capră Marinată, Brânză De Capră Marinată Cu Ierburi, și Brânză De Capră Marinată Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile și uleiul într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați rozmarin și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Așezați feliile de brânză într-un vas de copt pătrat de 8 inci; turnați marinata peste brânză. Acoperiți și marinați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se servește cu felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista