Brânză de capră la grătar și sandvișuri cu căpșuni

Brânză de capră la grătar și sandwich-uri de căpșuni este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căpșuni, unt, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Brânză De Capră La Grătar Cu Ciuperci, Sandvișuri cu brânză de capră la grătar cu smochine și miere, și Sandvișuri Cu Brânză De Capră Și Rucola La Grătar.
Instrucțiuni
Unt 1 parte din fiecare felie de pâine. Răspândiți Generos brânza de capră pe partea desfăcută a 2 felii și gătiți-le, cu partea de brânză în sus, până la aur dedesubt, aproximativ 2 minute.
Strat cu căpșuni și busuioc. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus; întoarceți și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.