Brânză De Capră Din Plante

Brânză De Capră Din Plante
Brânza de capră din plante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pătrunjel, bușteni de brânză de capră, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brânză de capră și baie de plante, Brânză de capră și sufle de ierburi, și Brânză De Capră Marinată Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați pătrunjelul și condimentul Italian într-un castron mic; presărați pe o bucată de folie de plastic. Rotiți ușor Jurnalul de brânză de capră în amestecul de pătrunjel. Înfășurați în folie de plastic; se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Brânză De CaprăBrânză De Capră
PătrunjelPătrunjel
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista