Brânză De Capră Crostini
Crostini cu brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 79 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cățel de usturoi, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Crostini cu gem de smochine și brânză de capră, Crostini De Smochine Și Brânză De Capră, și Crostini cu smochine și brânză de capră (GF).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați pentru a combina.
Așezați feliile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit. Întoarceți feliile; întindeți amestecul de brânză uniform peste pâine.
Coaceți 5 minute sau până la prăjit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto