Brânză de capră caldă în Marinara
Reteta Branza Calda de Capra in Marinara se poate face in aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 67 de calorii. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână pâine baghetă, busuioc, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Conopidă cu brânză de capră și marinara, dip de marinară cu brânză de capră la cuptor și dovleceii umpluți cu brânză de capră și marinara {3-ingredient } sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Congelați brânza timp de 15 minute. Desfaceți și tăiați în 1/2 inch. felii. Într-un vas mic de copt neuns, combinați sosul marinara și busuiocul. Acoperiți cu felii de brânză; se presară cu piper.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 8-10 minute sau până se încălzește.
Se serveste cald cu felii de bagheta prajite.