Brânză De Brânză Pimiento
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pimiento Cheese Goug Arcres. Această rețetă face 4 porții cu 588 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, piper măcinat, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Brânză Goug Ancrores, Nuci și brânză Goug Quincres, și Blue Cheese Goug Undergres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduceți primele 2 ingrediente și 1 cană de apă la fierbere în 3 qt. cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Adăugați făină dintr-o dată și bateți energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant, 2 minute. (Aluatul va începe să se usuce.)
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Între timp, pat pimiento uscat cu prosoape de hârtie, și fin cotlet.
Adăugați ouă în aluat, câte 1, amestecând până se omogenizează după fiecare adăugare. (Dacă aluatul se separă, nu vă faceți griji. Se va întoarce împreună.)
Adăugați pimiento, brânză și următoarele 2 ingrediente; se amestecă 2 minute sau până se combină complet.
Aruncați jumătate de aluat la nivel de linguri la o distanță de 1 inch pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 425 timp de 10 minute, așezând 1 foaie de copt pe raftul cuptorului din mijloc și altele pe raftul inferior al cuptorului. Reduceți temperatura la 325, schimbați foile de copt și coaceți încă 10 până la 12 minute sau până devin aurii și crocante. Se răcește pe foi de copt 5 minute. Repetați procedura cu aluatul rămas.