Brânză De Brânză Cu Unt De Arahide

Brânză De Brânză Cu Unt De Arahide
Reteta de unt de arahide Brownie Cheesecake ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 11 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 1,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 551 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați betty supreme original brownie mix, topping de înghețată caramel, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Unt De Arahide Și Brownie, Cheesecake cu unt de arahide-brownie, și Unt De Arahide Cheesecake Brownie Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.faceți aluat pentru biscuiți conform instrucțiunilor de pe punga pentru biscuiți. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, faceți brownie mix conform instrucțiunilor de pe cutie pentru brownies Cake pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brownie MixBrownie Mix
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Înfășurați partea inferioară și laterală a tăvii cu arc de 9 inci cu folie pentru a preveni scurgerea. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Apăsați aluatul de prăjituri pe partea de jos și 1/2 inch în sus pe laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți crusta timp de 13 până la 15 minute sau până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până devine pufoasă. Bateți treptat în laptele condensat până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, doar până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Zdrobiți 2 căni de brownies răcite în bucăți mici. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
7
Se toarnă peste crusta de aluat cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de partea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a servi, rulați cu atenție spatula metalică mică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Îndepărtați folia și partea laterală a tigaiei. Într-un castron mic cu microunde, topping de caramel cu microunde neacoperit la 10 până la 15 secunde până când se încălzește bine. Top porții individuale cu topping de caramel. Păstrați cheesecake-ul acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista