Brânză De Brânză Cu Unt De Arahide
Reteta de unt de arahide Brownie Cheesecake ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 11 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 1,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 551 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați betty supreme original brownie mix, topping de înghețată caramel, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Unt De Arahide Și Brownie, Cheesecake cu unt de arahide-brownie, și Unt De Arahide Cheesecake Brownie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.faceți aluat pentru biscuiți conform instrucțiunilor de pe punga pentru biscuiți. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Între timp, faceți brownie mix conform instrucțiunilor de pe cutie pentru brownies Cake pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Înfășurați partea inferioară și laterală a tăvii cu arc de 9 inci cu folie pentru a preveni scurgerea. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Apăsați aluatul de prăjituri pe partea de jos și 1/2 inch în sus pe laturile tigaiei.
Coaceți crusta timp de 13 până la 15 minute sau până când este setată.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până devine pufoasă. Bateți treptat în laptele condensat până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, doar până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Zdrobiți 2 căni de brownies răcite în bucăți mici. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă peste crusta de aluat cookie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de partea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte înainte de servire.
Pentru a servi, rulați cu atenție spatula metalică mică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi.
Îndepărtați folia și partea laterală a tigaiei. Într-un castron mic cu microunde, topping de caramel cu microunde neacoperit la 10 până la 15 secunde până când se încălzește bine. Top porții individuale cu topping de caramel. Păstrați cheesecake-ul acoperit la frigider.