Brânza de brânză Blintzes este o vegetarian rețetă cu 15 porții. Această masă de dimineață are 320 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ouăle, laptele și 2 linguri de ulei vegetal într-un bol; adăugați treptat făina, amestecând pentru a îndepărta toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Ungeți o tigaie mică cu 1 linguriță de ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă aproximativ 2 linguri de aluat pe crep în tigaia încălzită și se înclină tigaia pentru a acoperi complet suprafața cu aluat. Crepes ar trebui să fie de aproximativ 5 cm în diametru. Gatiti crepele pana devin aurii pe fund si setati, dar nu udati deasupra, 1 pana la 2 minute pe crep. Nu întoarce clătitele. Puneți deoparte crepele gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Amestecați brânza de căsuță, gălbenușurile de ou, zahărul și sucul de lămâie într-un bol până se combină foarte bine. Pentru a umple, așezați o crep în fața dvs. pe o suprafață de lucru cu partea gătită în sus și așezați aproximativ 1/4 cană de umplutură de brânză în centrul crepei. Îndoiți marginile din dreapta și din stânga ale creponului peste umplutură și rotiți creponul pentru a sigila umplutura, făcând o rolă compactă umplută cu brânză. Puneți blintzes deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Brânză
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic și așezați blintzele umplute în tigaia fierbinte. Pan-prăjiți blintzele până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Mănâncă fierbinte sau rece.