Brânză de bere gourmet
Gourmet Beer Cheese este un aperitiv care servește 20. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 149 de calorii, 7 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați hrean, brânză procesată, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supa Frugal Gourmet de bere și brânză, brânză afumată și fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară și brânză Gourmet la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește crema de brânză și mâncarea de brânză procesată într-o tigaie la foc mic până se topește, 5 până la 10 minute. Se amestecă încet berea în amestecul de brânză până se amestecă bine.
Adăugați brânză Gouda, brânză mozzarella și brânză provolone în amestecul de bere-brânză, amestecând continuu până la omogenizare, 5 până la 10 minute. Se amestecă sosul Worcestershire, zahărul brun, hreanul, usturoiul, muștarul, sarea și piperul în amestecul de brânză până se amestecă bine și se încălzește, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.