Brânză Britanică La Grătar Cu Fasole Coaptă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza Britanică la grătar cu fasole coaptă. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper kosher, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Britanică La Cuptor, Placă de brânză britanică - eglefin la grătar cu topping Lancashire Rarebit, și Fasole în stil britanic pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile pe o foaie de copt, condimentați cu sare și piper și fierbeți până când marginile se rumenesc ușor, 5 până la 10 minute.
Transferați roșiile pe o farfurie.
Așezați pâinea prăjită pe foaia de copt și lingurați fasolea uniform deasupra. Se acoperă cu roșiile și se strecoară cu sosul Worcestershire, apoi se presară cu brânză și scallions. Se fierbe până devine auriu și Bulbuc, aproximativ 3 minute.
Fotografie realizată de Sam Kaplan