Brânză Awendaw
Brânză Awendaw ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Cornuri cu semințe de susan și brânză Feta-rulouri de brânză macedoneană-Kifli, și Varză de Bruxelles, măr și brânză la grătar Brie cu brânză de capră bătută.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aduceți 1 linguriță. sare și 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până se îngroașă.
Îndepărtați grăsimile de pe foc și bateți în unt.
Bateti aproximativ un sfert din amestec de crupe fierbinte în ouă; amestecati amestec de ou în restul de crupe fierbinte amestec. Treceți treptat în lapte.
Bateți făina de porumb și restul de 1/2 linguriță. sare. Se amestecă brânza și ardeiul roșu măcinat.
Se toarnă amestecul de crupe într-un ușor unsă 2 1/2-qt. vas de copt.
Coaceți la 375 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până se rumenesc și se fixează.