Brânză albastră și unt compus din arpagic
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Brânza albastră și untul compus din arpagic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Brânză albastră și paie de arpagic, Brânză Albastră-Cartofi Umpluți Cu Arpagic, și Cotlet de porc umplut cu brânză albastră, slănină și arpagic.
Instrucțiuni
Așezați untul într-un castron mediu și zdrobiți-l cu o spatulă de cauciuc până când este foarte răspândit.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se combină bine.
Transferați amestecul de unt pe o foaie de folie de plastic. Formați-l într-un buștean rulându-l în folia de plastic, apoi răsuciți capetele pentru a sigila.
Se pune la frigider pentru a se întări înainte de Utilizare, cel puțin 30 de minute.