Brânză albastră și biscuiți de nuc

Brânză albastră și biscuiți de nuc
Brânză albastră și biscuiți de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ou, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brânză albastră și biscuiți de nuc, Biscuiți Tăiați Cu Brânză Albastră, și Brânză Biscuiți Din Făină De Porumb Albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, crema de unt și Stilton împreună timp de 1 minut, sau până la omogenizare. Cu mixerul la viteză mică, adăugați făina, sarea și piperul și amestecați până când se sfărâmă mari, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
StiltonStilton
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați 1 lingură de apă și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Aruncați aluatul pe o scândură înmuiată, apăsați-l într-o bilă și rotiți-l într-un buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Periați jurnalul complet cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Întindeți nucile într-un pătrat pe o tăietură și rotiți bușteanul înainte și înapoi în nuci, apăsând ușor și distribuindu-le uniform pe exteriorul bușteanului. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Tăiați bușteanul cu grosimea de 3/8 inci cu un cuțit mic și ascuțit și așezați biscuiții pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți timp de 22 de minute până se rumenesc foarte ușor. Rotiți tigaia o dată în timpul coacerii. Se răcește și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista