Brânză Albastră Usturoi Porumb Dulce

Brânză albastră usturoi porumb dulce necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână brânză, ulei de măsline, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Cartofi dulci prăjiți lent cu năut picant de usturoi și sos de brânză albastră, Salată de ceapă dulce de porumb și roșii la grătar, cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, și Stridii prăjite cu roșii verzi, porumb dulce și vinetă cu brânză albastră și Okra murată rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul scurt în amestecul de unt, aproximativ 1 minut. Amestecați porumbul în unt și ulei pentru a acoperi; gătiți și amestecați până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Turnați laptele în tigaie; aduceți la foc mic.
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la minim și gătiți la foc mic până la cald, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul din tigaie și continuați să gătiți până când lichidul este în mare parte evaporat, 5 până la 10 minute.
Adăugați brânză albastră; gătiți și amestecați până se topește brânza, 1 până la 2 minute.