Brânză albastră, Port și nucă răspândită

Brânză albastră, Port și nucă răspândită
Brânza albastră, portul și răspândirea nucilor ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,23 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză, vin de port, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Branza albastra, nuca si vin de Porto P-N-T-N-T-N-T-N-T, Brânză Albastră-Nucă Răspândită, și Mămăligă cu gutui fiert în Port și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie amestecați brânza, untul și portul până când amestecul este neted. Într-un castron, combinați amestecul de brânză și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Transferați răspândirea într-un crock. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista