Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port

Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul cu crustă de brânză albastră cu cartofi și Hash de porumb și o reducere a portului. O porție conține 1225 calorii, 35g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați un stoc puternic de carne de vită, frunze proaspete de rozmarin, brânză de plante și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, Brânză Albastră Crustă Filet, și File mignon cu crustă de piper cu Port Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o tigaie mare sigură pentru cuptor adăugați 1/4 cană de ulei și încălziți tigaia la foc mediu-mic pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul și boabele de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Se sotează împreună până când porumbul se simte gătit până la mușcătură. Aceasta durează aproximativ 5 minute. Apoi, puneți deoparte. Asigurați-vă că cartofii sunt foarte uscați apoi, într-un castron mare, aruncați cartofii tăiați cubulețe cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați-i cu sare și piper. Este important ca cartofii să obțină o acoperire uniformă de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Așezați-le pe o tavă mare de prăjire. Se acoperă cartofii cu amestecul de porumb și ceapă sotate și se introduce la cuptor pentru a găti. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 45 de minute (unele cuptoare pot avea nevoie de mai mult decât altele). Așteptați până chiar înainte de servire pentru a amesteca roșiile tăiate cubulețe și arpagicul tocat și a se sfărâma în brânza de capră. Reglați condimentul folosind sare și piper, după cum este necesar. Păstrați într-un loc cald până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Într-o cratiță mare se adaugă uleiul și se sotează usturoiul și șalotele la foc blând până la translucid. (Dacă aveți orice garnituri de carne, le-ar adăuga în acest moment). Degajează tigaia cu vinul și adaugă bulionul de vită și ierburile proaspete. Lăsați acest amestec să se reducă. Ar putea dura 20 până la 30 de minute (uneori mai mult) la fierbere rulantă, neacoperită. Doriți ca lichidul să se evapore la aproximativ 1/3 din ceea ce ați început (pentru a intensifica aroma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Carne De VităCarne De Vită
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți din căldură și amestecați întregul băț de unt și lăsați să se odihnească. Chiar înainte de placare, strecurați sosul printr - un chinois (un filtru conic) sau o pânză de brânză-astfel încât să puteți îndepărta toate legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Condimentează fileurile cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, zdrobiți brânza albastră în firimiturile de pâine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Încălziți o tigaie sigură pentru cuptor pe plită, adăugând suficient ulei pentru a acoperi fundul. Gătiti fileurile în tigaie timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe 1 parte, apoi întoarceți-le și continuați procesul de ardere pe cealaltă parte timp de încă 2 până la 3 minute. Lăsați fileurile în aceeași tigaie și apăsați un strat gros de 1/4 până la 1/2 inch din amestecul de brânză albastră pe fiecare dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Puneți fripturile în cuptor pentru încă 6 până la 8 minute, în funcție de grosimea fripturilor. (Numai tu știi cuptorul și propria preferință pentru coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Scoateți fripturile din cuptor și lăsați să se odihnească. (Amintiți-vă, carnea va continua să gătească încă 5 minute în timp ce se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Luați hash-ul de cartofi (acum încălzit și amestecat cu roșiile și brânza) și, folosind un tăietor circular de patiserie cu diametrul de 3 până la 4 inci, umpleți tăietorul cu hash în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
13
Așezați un file deasupra și stropiți cu sosul de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
PortPort

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc puternic de carne de vită sau demi-glacestoc puternic de carne de vită sau demi-glace680Nuci de orice fel (tocate)mușchi de vită, tăiați, garnituri rezervatemușchi de vită, tăiați, garnituri rezervate170Nuci de orice fel (tocate)Struguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opționalStruguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opțional85Nuci de orice fel (tocate)brânză de capră sau brânză de plante (recomandat: Boursin)brânză de capră sau brânză de plante (recomandat: Boursin)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri400 de grame de tofu ferm, pasează-l400 de grame de tofu ferm, pasează-l596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat227Nuci de orice fel (tocate)boabe proaspete de porumb, aproximativ 2 urechi * * Vezi nota lui Cookboabe proaspete de porumb, aproximativ 2 urechi * * Vezi nota lui Cook1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropirelingura usturoi tocatlingura usturoi tocat2cuișoareusturoi tocatusturoi tocat306 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de struguriulei de struguri1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de semințe de struguri, divizatulei de semințe de struguri, divizat3(iarnă)ulei de struguriulei de struguri6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiperPiper7506 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 vin de port1/2 vin de port454Nuci de orice fel (tocate)cartofi tăiați cubulețe - aproximativ 4 cartofi medii (așezați cartofii tăiați cubulețe pe șervețele de hârtie pentru a absorbi umezeala)cartofi tăiați cubulețe - aproximativ 4 cartofi medii (așezați cartofii tăiați cubulețe pe șervețele de hârtie pentru a absorbi umezeala)1mareceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de rozmarin proaspăt tocatefrunze de rozmarin proaspăt tocate6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare2ceapă fin tăiată cubulețe sau 1 ceapă albă, tăiată finceapă fin tăiată cubulețe sau 1 ceapă albă, tăiată fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de cimbru proaspăt tocatefrunze de cimbru proaspăt tocate1tomate, cubulete, centre eliminatetomate, cubulete, centre eliminate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilipiți untul nesăratlipiți untul nesărat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista