Brânză Albastră-Baie De Anghinare

Blue Cheese-Anghinare Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 124 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, brânză cremă de bloc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Dip De Anghinare Cu Brânză Albastră, Brânză Albastră-Baie De Anghinare, și Unt De Brânză Albastră De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 5 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Așezați amestecul de ceapă într-un aragaz electric lent de 2 1/2 litru.
Adăugați brânză albastră și ingredientele rămase; se amestecă până se omogenizează. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore sau până când brânza se topește și amestecul este bine încălzit, amestecând ocazional.
Sfat pentru ingrediente: dacă îți place cu adevărat brânza albastră, atunci scoate toate opririle și alege Gorgonzola pentru această baie. Dintre blues, Gorgonzola este umedă, cremoasă, sărată, pământească și ușor mai picantă decât rudele sale. Cu toate acestea, orice albastru va face.