Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară
Brânză afumată și Fondue bere cu Bratwurst fiert la foc mic-bere, Bacon la gratar, ciuperci și pâine de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1670 calorii, 73G de proteine, și 136g de grăsime. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ulei de canolan, slănină, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bratwurst Fiert La Foc Mic, Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză de varză roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: oală fondue și frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct. Dacă utilizați cărbune, aranjați-l astfel încât să aveți zone de căldură medie-înaltă și mică până la medie-mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Combinați brânzeturile într-un castron mare și aruncați cu amidonul de porumb. Aduceți lichidul de gătit brat la foc mic într-o cratiță medie la foc mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați brânza, câteva mâini la un moment dat și amestecați într-o mișcare de cifra opt cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Bateți cele 2 linguri de muștar brun picant și sos fierbinte și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun Picant
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Așezați o tigaie de picurare sub partea inferioară a grătarului și puneți slănina pe grătar. Gatiti pana cand sunt carbonizate frumos pe ambele parti si fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Aruncați capacele de ciuperci cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Transferați capacele de ciuperci într-un coș de grătar și gătiți pe partea de căldură mai mare, aruncând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Ungeți pâinea de secară pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Gratiți pâinea pe partea de căldură mai mare până când este prăjită și ușor carbonizată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De Secară
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
14
Tăiați slănina, pâinea de secară și Bratwurst-ul fiert la foc mic în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Pâine De Secară
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
15
Serviți alături de fondue cu ciupercile și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
16
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct, căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
17
Combinați berea, chimenul, coriandrul, semințele de muștar, ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare. Apoi, adăugați bratwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De Chimen
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
18
Așezați oala pe grătarele grătarului și aduceți-o la foc mic. Fierbeți cârnații până la jumătate gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Grăsime De Porc înapoi
19
Scoateți tigaia de pe grătar și lăsați bratwurst-ul să stea în lichid timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
20
Transferați bratele pe un platou sau pe o placă de tăiere și strecurați lichidul într-un bol, aruncați solidele. Rezervați lichidul pentru fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Ungeți cârnații cu ulei de canola și grătați până când carcasele sunt crocante și se rumenesc și cârnații sunt fierți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Păstrați cald până la servire.