Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară
Brânză afumată și Fondue bere cu Bratwurst fiert la foc mic-bere, Bacon la gratar, ciuperci și pâine de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1670 calorii, 73G de proteine, și 136g de grăsime. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ulei de canolan, slănină, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bratwurst Fiert La Foc Mic, Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză de varză roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: oală fondue și frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct. Dacă utilizați cărbune, aranjați-l astfel încât să aveți zone de căldură medie-înaltă și mică până la medie-mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați brânzeturile într-un castron mare și aruncați cu amidonul de porumb. Aduceți lichidul de gătit brat la foc mic într-o cratiță medie la foc mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați brânza, câteva mâini la un moment dat și amestecați într-o mișcare de cifra opt cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Bateți cele 2 linguri de muștar brun picant și sos fierbinte și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun Picant
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Transferați într-o oală de fondue și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Așezați o tigaie de picurare sub partea inferioară a grătarului și puneți slănina pe grătar. Gatiti pana cand sunt carbonizate frumos pe ambele parti si fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Aruncați capacele de ciuperci cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De șalote, Tocate
10
Transferați capacele de ciuperci într-un coș de grătar și gătiți pe partea de căldură mai mare, aruncând ocazional, până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Ungeți pâinea de secară pe ambele părți cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Gratiți pâinea pe partea de căldură mai mare până când este prăjită și ușor carbonizată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Pâine De Secară
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Transferați pe un platou sau pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
14
Tăiați slănina, pâinea de secară și Bratwurst-ul fiert la foc mic în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Pâine De Secară
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
15
Serviți alături de fondue cu ciupercile și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
16
Preîncălziți grătarul pentru grătar direct, căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Combinați berea, chimenul, coriandrul, semințele de muștar, ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare. Apoi, adăugați bratwurst.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De Chimen
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
18
Așezați oala pe grătarele grătarului și aduceți-o la foc mic. Fierbeți cârnații până la jumătate gătite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
19
Scoateți tigaia de pe grătar și lăsați bratwurst-ul să stea în lichid timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
20
Transferați bratele pe un platou sau pe o placă de tăiere și strecurați lichidul într-un bol, aruncați solidele. Rezervați lichidul pentru fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
21
Ungeți cârnații cu ulei de canola și grătați până când carcasele sunt crocante și se rumenesc și cârnații sunt fierți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Păstrați cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi